Store kunstplakater i smukke rammer

Er du til en billedvæg med masser af mindre rammer, eller holder du af kunstplakater i størrelse kæmpe stor? Plakat kunst i store størrelser har en dominerende, unik og smuk effekt på din indretning. Men vidste du at det også kan skabe ro og balance?

Store plakater i smukke rammer giver en wow effekt, og oser af eksklusivitet. De hænger smukt såvel i hjemmet, som på kontoret. Har du ikke uanede kvadratmeter, skal du ikke fortvivle. Store plakater hænger smukt- også i mindre rum. Vælg den plakat/ de plakater du holder mest af, og vælg dem i stor størrelse. Størrelse 70×100 cm hænger smukt alene, men også sammen f.eks. 3 på stribe. 100×140 cm hænger smukt og elegant alene, men også sammen to og to. Vælg de motiver som passer til din boligstil, og indram dem med egerammer for et blødt og naturligt look. Er du til et mere grafisk og kontrastfyldt look, anbefaler jeg sort aluminium eller sortmalet træ.

Mange af mine kunstplakater bliver kun smukkere ved at komme op i størrelse. Det kunne være Golden Abstract, Ethnic eller en af mine stregtegninger. På den måde er det muligt både at være fan af Bigger is Better- men også Less is More. Store motiver givet et stort impact, men skaber ro og balance på samme tid. Store plakater i ramme binder også dit interiør sammen på en elegant og unik måde.

Hop ind og se mit store udvalg af kunstplakater i store størrelser her.

Embracing Silhouette & Scribbles 1 kunstplakater
One Line Female kunstplakat

By | 2021-05-03T16:23:10+02:00 april 13th, 2021|art for sale, design, giga poster, kæmpe plakat, kunst, kunst kort, kunst plakater, kunstkort, kunstplakat, kunstplakater, mette handberg, plakat, postcards, wall decoration, webshop|Kommentarer lukket til Store kunstplakater i smukke rammer

About the Author: