Beklædningsdesigner

Mette Handberg er en dygtig og erfaren beklædningsdesigner med 15 års international erfaring inden for design. Hun har en kreativ og innovativ tilgang til design og skaber unikke og moderne tøjkollektioner til kvinder, der ønsker noget særligt og unikt.

Runner Girl by mettehdesign
Løbetøj med inspiration fra Mood Board. Runner Girl Two by mettehdesign

Som beklædningsdesigner tilbyder Mette Handberg en bred vifte af designservices til både etablerede og nystartede modebrands. Hun kan hjælpe med alt fra tøjdesign og mønsterkonstruktion til produktion og branding.

Mette Handberg tager altid udgangspunkt i den enkelte kundes behov og ønsker, og hun leverer altid kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Hendes kreative vision og tekniske ekspertise gør hende i stand til at skabe unikke og innovative designs, der skiller sig ud fra mængden.

Med en passion for bæredygtighed og et ønske om at skabe en mere ansvarlig modeindustri, tilbyder Mette Handberg også bæredygtige designløsninger til kunder, der ønsker at tage et skridt i den rigtige retning mod en mere miljøvenlig modeindustri.

Så hvis du er på udkig efter en dygtig beklædningsdesigner med erfaring og passion for at skabe unikke og innovative designs, så er Mette Handberg det oplagte valg for dig. Kontakt hende i dag for at høre mere om, hvordan hun kan hjælpe dig med at skabe det tøjmærke, du altid har drømt om.

Glem ikke Mettes store interesse inden for kunst og udvikling herom. Se hendes kunstplakater her.

Ring til mig

for en snak om hvordan jeg kan hjælpe dig

29 46 87 08

By | 2023-04-15T01:36:53+02:00 april 15th, 2023|design|Kommentarer lukket til Beklædningsdesigner

About the Author: