SKAB EN ELEGANT BILLEDVÆG MED KUNSTPLAKATER I FLOTTE RAMMER

Når du skal vælge kunst og rammer til din billedvæg, er det vigtigt at du har et mål for hvilket look du ønsker. Er du til et naturligt og roligt udtryk? Eller der du mere til pangfarver og stærke kontraster?

For mig, er det vigtigt at der er en rød tråd, og at der er balance i udtrykket.

Jeg starter med at opbygge mine billedvægge ved at ligge rammerne på gulvet, og derefter placere kunstplakaterne, tegninger, billeder og originaler så de skaber den rigtige balance.

Jeg kan godt lidt at blande rammetyper, men foretrækker dem med en smal profil. Jeg prøver at matche ramme og rammefarve, så det klæder værket bedst muligt. Det rigtige valg af rammer gør den helt store forskel, og sætter din kunst i det flotteste perspektiv.

Det giver også en flot og dynamisk effekt at mixe rammefarver og kvaliteter. Bland eg med sort aluminium og en smal guldprofil, og oplev hvor flot en effekt det kan have.

Jeg elsker at bruge passepartout, og tilbyder dem i til størrelse A5, A4 og A3 kort og kunstprint.

Bland dine ny indkøbte kort og posters med anden kunst, og mix dem gerne med personlige ting og billeder, for at skabe dit eget og helt personlige udtryk.

Nedenunder kan du finde lidt eksempler på kunstplakater som passer godt sammen:

  • Golden Abstract kombineret med Embracing Female, Reflection og Bug.
  • One Line Female, Ethnic, Golden Abstract og One Line Silhouette.
  • Scribbles, Sitting Silhouette, A for Abstract og One Line Female.

Bland gerne størrelserne, og varier eventuelt med en ramme med passepartout i størrelse 40×50 cm.

(Vær opmærksom på at kunstplakaten til denne ramme skal være i størrelse A3.) Det er også flot at flette et Wall hanging i tekstil ind i på din kunstvæg.

Er du til et mere roligt look, anbefaler jeg at kombinere 2-4 kunstplakater i de store størrelser. F.eks. 3 x 100×70 cm over din sofa, eller et stort 100×140 cm hvor der er plads til den. 2-4 indrammede kunstplakater i 50×70 i cm giver også et flot og balanceret udtryk.

Eksempler på store kunstplakater som passer godt sammen kunne være følgene:

  • A for Abstract, Embracing Silhouette og Blue lady.
  • One Line Silhouette og Sitting Silhouette
  • Reflection og One Line Female

Husk at man har ikke brug for kæmpe vægflader for at hænge de store billeder. Ofte kan det skabe ro og balance med et stort værk, fremfor mange små. Også selvom du ikke har et kæmpe køkken alrum eller den største stue. Bruger du Instagram, vil jeg anbefale at kigge ind hos Hello_Haus, som er rigtig dygtig til at skabe et enkelt og naturligt interiør med store billeder i mindre rum.

Kig på udvalget af mine kunstplakater, for at danne dig overblik over mine forskellige stilarter og størrelser.

Eksempler på forskellige kompositioner, hvor jeg har brugt størrelse A3, 40X50 cm, 50×70 cm, 70×100 cm og 100X140 cm.

By | 2021-05-03T16:29:20+02:00 maj 3rd, 2021|art for sale, art print, artprints, dansk design, design, giga poster, handmade art, kæmpe plakat, kunst, kunst kort, kunst plakater, kunstkort, kunstplakat, kunstplakater, mette handberg, plakat, postcards, Uncategorized, wall decoration, webshop|Kommentarer lukket til SKAB EN ELEGANT BILLEDVÆG MED KUNSTPLAKATER I FLOTTE RAMMER

About the Author: