Samarbejde mellem en dansk kunstner og et opholdssted for unge

I dette indlæg kan du høre mere om, hvordan et samarbejde mellem et opholdssted og en dansk kunstner kan inspirere til nye initiativer.

Soranahus er et socialpædagogisk opholdssted for unge mennesker, der har brug for et midlertidigt eller længerevarende ophold på et opholdssted. Behovet for et ophold kan være på grund af forskellige udfordringer. 

Hos Soranahus arbejder de med at styrke de unges selvværd og livskompetencer, så de kan klare sig bedre i hverdagen.

Et af de redskaber, som Soranahus bruger til at inspirere og motivere de unge, er gode indretningsforhold.

Mette Handberg er en kunstner, som tilbyder en række smukke og inspirerende kunstplakater. Hendes kunst er kendt for at have en stærk visuel appel, samtidig med at den har en dyb symbolsk betydning.

Mette Handberg går ind for, at man skaber en positiv og inspirerende atmosfære, hvor de unge kan føle sig trygge og støttede, samtidig med at de udforsker deres kreative potentiale.

Mulighed for workshops

Mette Handberg tilbyder at holde workshops for unge såvel som gamle mennesker. Her har de unge haft mulighed for at lære mere om kunst og kreativitet og fået hjælp til at udtrykke deres egne ideer og visioner gennem kunsten. 

Disse workshops kan være med til at give de unge en følelse af, at der er nogen, der lytter til dem og interesserer sig for deres udvikling.

Kontakt Mette Handberg, skulle du have behov for inspirerende indretning

Soranahus og Mette Handberg er et fantastisk eksempel på, hvordan kunsten kan bruges til at inspirere og motivere de unge mennesker.

Det handler om at skabe en positiv og kreativ atmosfære, hvor de unge kan føle sig trygge og støttende i deres vej til et bedre liv. 

Gode indretningsforhold kan bidrage til det positive rum.

By | 2023-05-05T16:49:09+02:00 november 24th, 2022|kunstplakater|Kommentarer lukket til Samarbejde mellem en dansk kunstner og et opholdssted for unge

About the Author: