Stor succes på Interior og Design messe Formland

Stor succes på Interior og Design messe Formland

Jeg deltog lige på design messen Formland i Danmark – og jeg er så glad for at opleve, hvor godt modtaget min kunst var. Jeg samarbejder nu med eksklusive butikker og leverandører – og arbejder hårdt på at levere kunsttryk og kunstplakater til nye kunder, der gør sig klar til forår.

Jeg har opdateret min butik med de seneste nyheder: One Line Silhouette and Scribbles 2  som var blandt de bedste sælgere på Formland- sammen med Kollagepige Pink Blomst og Blushing Girl. De er let kombineret og skaber en smuk galleri væg på egen hånd, såvel som kombineret med andre kunstværker.

Som en nyhed har jeg tilføjet en ny giga kunstplakat størrelsen 100 x 140 cm! Den hænger smukt og giver stor impact på dit værelse, stue eller køkken. For nu kan du bestille Kollagepige Pink Blomst i størrelse 100 x 140 cm, men du er velkommen til at vælge et andet print også. Alt du skal gøre er at skrive mig en e-mail med de nødvendige detaljer, og jeg vil være glad for at bestille en til dig: info@mettehandberg.dk

Jeg ønsker dig en god søndag ?

By | 2021-04-10T11:50:34+02:00 februar 12th, 2017|formland, giga poster, kæmpe plakat, kunstplakat, kunstplakater, living fair, mette handberg, mettehdesign|Kommentarer lukket til Stor succes på Interior og Design messe Formland

About the Author: