Ny kunstudvikling til børn og Noa Noa Miniature

Ny kunstudvikling til børn og Noa Noa Miniature

Jeg har netop besøgt børnemessen CIFF Kids i går, som nu er i Forum-København. (En stor forbedring og dejlig at se messen har endelig fået sit eget sted.)

Skønt at se at mine børnekunst indgår som dekoration på standen for Noa Noa Miniature. Jeg er så glad og stolt af at se min kunst er en del af det fine og delikate univers!  Jeg elsker den naturlige følelse, de smukke print og de fine farver.

Mine kunstballerinaer og Nodepiger skal sælges fra min nye webshop som åbner slut august. Her vil du finde et stort udvalg af kunstplakater og kunstkort til store og små.

Nyd din weekend! 🙂

My art as display for Noa Noa miniatureMette Handberg for Noa Noa

Min kunst i display hos Noa Noa Miniature

Handmade Note Girls - Mette Handberg for Noa Noa

Håndlavede Nodepiger – Mette Handberg for Noa Noa

Beautiful stilleben - Mette Handberg for Noa Noa

Smukt stilleben

Handmade Ballarinas by mettehdesign

Håndlavede ballerinaer lavet af Mette Handberg

Noa Noa miniature CLIFF August 2016 - by mettehdesign

Noa Noa miniature CLIFF August 2016

Flowers at Noa Noa

Blomster hos Noa Noa

 

Noa Noa miniature by mettehdesign

Noa Noa Miniature

 

 

SaveSave

SaveSave

SaveSave

By | 2020-02-02T00:20:28+01:00 august 12th, 2016|art for children, ballarina, balletpiger, børnekunst, dansk design, floral art, girls decor, handmade art, kunst for børn, mettehdesign, nursery decor|Kommentarer lukket til Ny kunstudvikling til børn og Noa Noa Miniature

About the Author: