PRIVATUNDERVISNING 2018-11-07T08:43:37+01:00
  •  Går du rundt med en drøm om at blive beklædningsdesigner?
  •  Skal du har finpudset din portfolio?
  •  Skal du søge ind på en designskole?
  •  Trænger du til ny inspiration og input til dit design arbejde?

Privatundervisning tilbydes af mig. Jeg er uddannet fra Polimoda i Firenze og FIT i NYC. Jeg har mange års erfaring med design både som fastansat og som freelance designer – I hhv. Firenze, Paris, NYC og herhjemme i Danmark. Mine samarbejder omfatter blandt andet Anna Sui, Hummel, Muus, Becksondergaard og Holly’s.

Vi sammensætter et skræddersyet undervisningsforløb til dig, med udgangspunkt i dit behov og dine ønsker, samt dit nuværende niveau. Du vil lære at lave fladtegninger, modeillustrationer og moodboards. Du kan se eksempler på mit designarbejde her.

Undervisningen foregår dels på computer, hvor jeg bruger Illustrator, og ellers arbejder vi i hånden.

Jeg tilbyder både enkeltundervisning og små hold på 2-4 personer.

Ring eller skriv for prisinformation mv.

 

Kontaktinfo:

Mette Handberg

Mobil: 29468708

Mail: mette@mettehandberg.dk

Info: mettehdesign.dk

Kunst: mettehandberg.dk