Nyheder hos mettehandberg.dk

Nyheder hos mettehandberg.dk

Jeg er glad for at introducere nye kunstplakater og kunstkort i min netbutik mettehandberg.dk
De er lavet som fotokollager i delikate og naturlige nuancer – en med detaljer i pink. Kunstplakaterne er nu tilgængelige i to størrelser. Se her.

En anden nyhed er, at mine Ballerinaer nu også er tilgængelige i størrelse A5. Jeg sælger dem samlet- dvs 4 stk sammen. På den måde får du hele kollektionen, og du kan dekorere dine vægge til en god pris. Jeg har for nylig valgt en ny papirkvalitet til mine kunstplakater. Det gør farverne dybere, og kvaliteten har en mat og “tør” overflade.
Både plakater og kort skal gerne hænges i rammer  for at opretholde og beskytte farverne på den bedste måde. Personligt har jeg en ting for egetræsrammer mod en mørk baggrund i disse dage. En kunde bad for nylig om guldrammer, og både hun og jeg var meget tilfreds med resultatet. Kombinationen er især flot til de sort hvide og abstrakte billeder, feks Scribbles.  Derudover er sorte rammer med en tynd profil jo altid tidløse og lækre.
Tak for at du læste hele molevitten – god formiddag  ?

About the Author:

Leave A Comment